A csikorgó fékek számos problémára, köztük a piszkos féktárcsára, vagy szennyezett fékbetétre is utalhat. Legrosszabb esetben műszaki probléma állhat a háttérben, olykor az elkopott vagy nem szakszerűen felszerelt fékbetét, féktárcsa miatt következik be a zavaró hang. Bármi is okozza a fékek nyikorgását, azt mindenképp szakemberrel kell átnézetni.

A Masterchem ECO Brake Liquid féktisztító folyadék, gyors párolgású oldószerekből és polimerekből tevődik össze. Féktárcsák és motor- motoralkatrészek tisztítására is kiválóan alkalmas, mivel tökéletesen eltávolítja a zsírokat, lerakódásokat, kátrányt és szurkot. A termék acentonmentes és nagyon erős féktisztító folyadék, ezáltal maradványmentesen és rendkívüli módon távolítja el az olajat, a zsírt, a fékfolyadékot és a fékszennyeződéseket a felületről. Nem támadja meg a gumi és műanyag felületeket, így kiválóan alkalmas a motortér tisztítására. A fékbetétek elhasználódásából adódó csikorgás megszüntetését elősegítő adalékot tartalmaz.

A féktisztító folyadék 2024.10.31-ig bevezető áron érhető el Mastrechem zsíroldó termékpalettánkon, 50 liter vásárlása esetén, a bevezető áron túl, 1 darab 1,5 literes, 3 bar-os vegyszerálló pumpás flakont adunk ajándékba a termék mellé, a még hatékonyabb tisztítás és felhasználás érdekében.

 

 

Kérje díjmentes terméktesztünket, adja le rendelését területileg illetékes értékesítési kollégáinknál

vagy

vásárolja meg a terméket egyszerűen és gyorsan webáruházunkból, az Önnek legkényelmesebb fizetési feltétel kiválasztásával.