Az élet bármely területén fontos a kellő higiénia betartása. A Masterchem segít ebben és biztosítja az ön igényeinek legmegfelelőbb ipari kéztisztítót. Kézfertőtlenítőink különböző kiszerelésben kaphatók, jól hígíthatók és alaposan tisztítják a bőrt amellett, hogy kíméletesek.
Az egészségügyben, intézményekben, vendéglátóiparban, fürdőkben, uszodákban és irodákban egyaránt alkalmas kéztisztító folyadékunk erős hatóanyagának köszönhetően alaposan távolítja el a bőrről a szennyeződést anélkül, hogy kiszárítaná a kezet. Különböző céloknak megfelelően lehet hígítani a folyadékot, így akár zsíros, olajos és kormos szennyeződést is el lehet vele könnyedén távolítani.
A nehéz fizikai munka ellenére is fontos törődnünk kezünk épségével. Ebben segít a kellemes narancsillatú kéztisztító krémünk, mely különösen ajánlott a gépiparban, autószervizekben, TMK műhelyekben és gyártócsarnokokban dolgozók számára. A bőrápoló hatású tisztítókrém kiemelkedően alapos zsír, olaj és más ipari szennyeződések eltávolításában.

Mind a(z) 3 találat megjelenítése