Klíma tisztító és fertőtlenítő spray – MASTER AIR NET

Listaár: 3 244 Ft +ÁFA/Db.

A kedvezményes ár bejelentkezés után lesz látható!

LÉGKONDICIONÁLÓ TISZTÍTÓ SPRAY ÉS FERTŐTLENÍTŐ AEROSZOL

Csomagolási egység: 1db/400ml

  Kellemes illatú
  Sűrű habot képez
  Széleskörű felhasználás

 

Cikkszám: 5999884716464

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A MASTER AIR NET egy légkondicionáló tisztító, fertőtlenítő aeroszol, amely gépjármű és ipari légkondicionálókhoz egyaránt alkalmazható. Felhordás után sűrű habot képez, aminek következtében behatol a légkondicionáló csatornáiba, onnan eltávolítja a piszkot, penészt, lerakódást, megszünteti a kellemetlen szagokat, s megakadályozza azok újraképződését. Illatanyagot tartalmaz.

 

HASZNÁLATI UTMUTALÓ

Gépjármű berendezésekhez:
• Kapcsolja ki a légkondicionáló berendezést, helyezze be a hosszabbító szárat a légcsatornába, amennyiben szükséges távolítsa el a szűrőt.
• Permetezze be a terméket 15 másodpercig, hogy teljesen kitöltse a szellőző csatornákat.
• Várjon 15 percet, első bekapcsolás után szellőztesse át a gépjárművet

Ipari légkondicionálókhoz:
• Permetezze a légkondicionáló tisztító spray-t a lamellázatra és a csatornákba, használja a 60 cm-es hosszabbító szárat, melynek segítségével a nehezen elérhető helyeket is maradéktalanul ki tudja tisztítani.

 

FIGYELMEZTETÉSEK

A készülékben túlnyomás uralkodik! Legfeljebb 50°C hőmérsékletű helyen tárolható! A palackot felnyitni, ütögetni, megszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotában is tilos! Tűzforrástól távol tartandó és használata közben tilos a dohányzás! Gyermekek kezébe nem kerülhet! Ipari felhasználásra. Csak jól szellőztetett helyen használható!

 

KISZERELÉS

400 ml
12 db / karton

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE