Kontakt tisztító és zsírtalanító spray – MASTER CLEANER

Listaár: 2 702 Ft +ÁFA/Db.

 

ZSÍRTALANÍTÓ ÉS KONTAKT TISZTÍTÓ SPRAY

Csomagolási egység: 1db/200ml

  Rendkívül hatékony
  Foltmentesen szárad
  Gyorsan párolog

 

Cikkszám: 5999884716501

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A MASTER CLEANER elektronikus érintkezések, hálózatok, elektromos alkatrészek tisztítószere. Felhasználható elektronikai alkatrészek és berendezések tisztítására, mint pl.: giroszkópok, motorok, precíziós műszerek, filmek, irodagépek, kamerák, hi-fik, elektronikus kártyák, nyomtatott áramkörök. Összetételének köszönhetően gyorsan elpárolog, nem hagy zsíros maradékot a kezelt felületen. Kúszóképessége lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyenletesen szétoszoljon a kezelt felületen. Vegyileg stabil, tiszta, dielektrikus, magas ellenállású, alacsony sűrűségű, ezért behatol a szennyeződés alá. A zsírtalanító és kontakt tisztító spray megelőzi a nyomtatott áramkörök rövidzárlatát. A fúvócső segítségével a termék a nehezen hozzáférhető helyekre is befújható, a pontosan irányított sugár lehetővé teszi a szennyeződés eltávolítását.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Használat előtt legalább fél percen keresztül, illetve használat közben is alkalmanként újra fel kell rázni a készítményt, ezzel biztosítva homogenitását. Kb. 15 cm távolságról szórjuk a védeni kívánt felületre addig, amíg a felület tiszta nem lesz.

 

FIGYELMEZTETÉSEK

A készülékben túlnyomás uralkodik! Legfeljebb 50°C hőmérsékletű helyen tárolható! A palackot felnyitni, ütögetni, megszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres
állapotában is tilos! Kerüljük el a belélegzését, vagy szembe jutását! Tilos nyílt lángra vagy bármely izzó anyagra permetezni! Tűzforrástól távol tartandó és használata közben tilos a dohányzás! Gyermekek kezébe nem kerülhet!
Ipari felhasználásra. Csak jól szellőztetett helyen használható! A gyártó, forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatért! FOKOZOTTAN TŰZVESZÉLYES!

 

KISZERELÉS

200 ml
25 db / karton

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE