Tisztítóhab spray – MASTER FOAM

Listaár: 3 920 Ft +ÁFA/Db.

A kedvezményes ár bejelentkezés után lesz látható!

MULTIFUNKCIONÁLIS TISZTÍTÓ HAB

Csomagolási egység: 1db/400ml

  Aktív habot képez
  Foltmentesen szárad

 

Cikkszám: 5999884716525

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A MASTER FOAM aktív tisztító hab egy többcélú hatékony termék, amelyet mindennapos használatra fejlesztettünk ki. Aktív habot képez a felületen, mely feloldja a makacs szennyeződéseket. Alkalmazási terület: műanyag, üveg és krómfelület, műszerfal, szőnyeg, bútorkárpit, gépburkolat stb. Monitor tisztításra is alkalmazható. Hatékonyan távolítja el a járművek szélvédőjéről a bogarakat és a zsírfoltokat.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Használat előtt legalább fél percen keresztül, illetve használat közben is alkalmanként újra fel kell rázni a készítményt, ezzel biztosítva homogenitását. Kb. 25 cm távolságról szórja a felületre, hagyja hatni 30 másodpercig, majd alaposan törölje le. Textíliák, kárpitok esetében használat előtt ellenőrizze a színtartósságot.

 

FIGYELMEZTETÉSEK

A készülékben túlnyomás uralkodik! Legfeljebb 50°C hőmérsékletű helyen tárolható! A palackot felnyitni, ütögetni, megszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotában is tilos! Kerüljük el a belélegzését, vagy szembe jutását! Tilos nyílt lángra vagy bármely izzó anyagra permetezni! Tűzforrástól távol tartandó és használata közben tilos a dohányzás! Gyermekek kezébe nem kerülhet! Csak jól szellőztetett helyen használható! A gyártó, forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatért! FOKOZOTTAN TŰZVESZÉLYES!

 

KISZERELÉS

400 ml
12 db / karton

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE