Élelmiszeripari kenőanyag spray NSF H1 – MASTERCHEM FS LUBE 200

Listaár: 5 740 Ft +ÁFA/Db.

 

PRECIZIÓS SOKOLDALU OLAJ

Csomagolási egység: 1db/650ml

  -20 °C – 200 °C-ig hőállóság-         hőállóság
  Kiváló kenő és korróziógátló
  Ellenáll a víz kimosó hatásának

 

Cikkszám: 5999568830004

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE
NSF REGISZTRÁCIÓS ADATLAP LETÖLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A Masterchem FS LUBE 200 alkalmas a nehezen hozzáférhető helyek kenéséhez. Alacsony terhelés és kis sebesség mellett, de nagyszámú ciklus esetén. Minden fémnél, műanyagnál és gumitömítésnél használható. Nem hagy foltot, szagtalan, íztelen. Kémiailag és biológiailag is teljesen semleges. Korróziógátló, nem szárad ki, nem avasodik meg. Nem tapadó, antisztatikus és teljesen vízálló. Elektromosan szigetelő. Összeszerelésnél, kenésnél, formázásnál és extrudálásnál kiválóan használható. Élelmiszer-, feldolgozó-, textil-, csomagoló-, óragyártó-, gyógyszer- és kozmetikai ipar. Precíziós berendezések: fényképészeti, reprográfiai és irodai automatizálási berendezések kenéséhez. Sínek, csúszkák, zsanérok, csuklós illesztések, zárak, dugattyúk, billenő mechanizmusok kenésére alkalmas. Préselésnél, csavarozási műveleteknél is kiválóan működik.

 

TECHNIKAI ADATOK
Tulajdonságok Érték Standard
Sűrűség 25 °C-on 795 g/l NF EN ISO 12185
Dermedési pont -28 °C ISO 3016
Megjelenés Színtelen, szagtalan, folyadék
Szavatossági idő 5 év
Kiszerelés 650 ml

 

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

• tejüzemek • palackozó üzemek • kartondoboz gyártó cégek • vágóhidak • konzervgyárak • pékségek, sütőüzemek • sörgyárak • A legtöbb iparágban használható, különösen a nyitott géprészeknél, drótköteleknél, kapcsolószerkezeteknél, siklórudaknál, csuklóknál, zárszerkezeteknél • különösen hasznos, ha a berendezések szélsőséges nehéz üzemi körülményeknek vannak kitéve, savakkal, lúgokkal, forró vagy hideg vízzel érintkeznek. • optimális működési feltételeket biztosít a gépek mechanikáinak.

 

FIGYELMEZTETÉSEK

A készülékben túlnyomás uralkodik! Legfeljebb 50°C hőmérsékletű helyen tárolható! A palackot felnyitni, ütögetni, megszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotában is tilos! Kerüljük el a belélegzését, vagy szembe jutását! Tilos nyílt lángra vagy bármely izzó anyagra permetezni! Tűzforrástól távol tartandó és használata közben tilos a dohányzás! Gyermekek kezébe nem kerülhet! Ipari felhasználásra. Csak jól szellőztetett helyen használható! A gyártó, forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatért! FOKOZOTTAN TŰZVESZÉLYES!

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

NSF REGISZTRÁCIÓS ADATLAP LETÖLTÉSE