Zsíroldó – MASTERCHEM ALU GRILL CLEANER

Egységár 5 455 Ft +ÁFA/Liter.-tól

 

GRILLTISZTÍTÓ KONCENTRÁTUM ALUMINIUMRA ÉS SZÍNESFÉMRE

Csomagolási egység: 5 és 20 literes ADR kannában

  Rendkívül hatékony
  Jól hígítható
  Kiméli a felületeket
  Alkalmas alumíniumra és színesfémre

 

Kiürítés
Cikkszám: 5999568830509

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A MasterChem ALU GRILL Cleaner használható az élelmiszeripar, közétkeztetés, sütőipar, cukrászat, pecsenyesütödék területén, ahol a ráégett hús, növényolaj, tej maradványokat kell eltávolítani, valamint gép- és motorjavító műhelyek, kazánházak különböző területein, ahol kenőolaj, korom, stb. ráégett szennyeződések fordulnak elő. A készítmény jól alkalmazható, ahol zsírral, olajjal, korommal és egyéb szennyeződésekkel borított alumínium, horgany és ötvözeteik, bronz, stb. felületeket kell tisztítani. A fényes, polírozott felületeket sem támadja meg. Csak melegen hatásos.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A koncentrátum vagy a belőle készített hígított oldat felhasználható kézi és gépi tisztításra is. Az oldatot és annak hőfokát a szennyeződés mértékének, valamint a tisztítandó felület anyagának megfelelően kell beállítani. Az oldatot a tisztítandó tárgy felületére kell juttatni (bemerítéssel, szórással, áramoltatással) és a hatásidő leteltéig a felületen hagyni. Ezt követően a felületet vízzel öblítse le, és a fellazult szennyeződést vízsugárral vagy mechanikai úton távolítsa el.

 

HÍGÍTHATÓSÁG
Szennyezettség Hígítás Példa
 erős, olajos 20% 10 liter víz, 2 liter konc.
 közepes 15% 10 liter víz, 1,5 liter konc.
 gyenge, statikus 10% 10 liter víz, 1 liter konc.

 

TÁROLÁS / KISZERELÉS

A termék 5-50°C közötti hőmérsékleten, száraz, napfénytől védett helyen, az eredeti zárt csomagolásban 12 hónapig eltartható.
4×5 liter (ADR minősített kanna)
20 liter (ADR minősített kanna)

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE