Vasfoszfátozó koncentrátum acél felületekhez – MASTERCHEM PD 800

Egységár 4 558 Ft +ÁFA/Liter.-tól

 

VASFOSZFÁTOZÓ KONCENTRÁTUM ACÉLFELÜLETEKHEZ

Csomagolási egység: 5 és 30 literes ADR kannában

  Rendkívül hatékony
  Használatával rövidül a                   munkafolyamat ideje
  Jól hígítható

 

Kiürítés
Cikkszám: 5999568830806

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A Masterchem PD 800 folyékony vas-foszfátozó készítmény, elsősorban acélfelületek előkészítéséhez megfelelő. Egy munkafolyamatban zsírtalanít és foszfátoz. Felhordási mód: szórással.
A Masterchem PD 800 passziváló hatású, sötétkék-szürke foszfátréteget ad, ami kitűnő tapadást biztosít minden szerves bevonat számára. A készítménybe lévő tenzidek megfelelnek az EU detergens rendeletének.

 

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

A Masterchem PD 800-al enyhén szennyezett munkadarabokat közvetlenül is lehet kezelni. Erősen szennyezett felületű munkadarabok esetén előzsírtalanítás szükséges. Rozsdás, vagy revés munkadaraboknál előzetes savas pácolás, vagy pácoló-zsírtalanító előkezelés ajánlott. Az előkezelés pontos paramétereit megfelelő előkísérletekkel lehet meghatározni. Alumínium és cink alapfém esetében speciális feltételek szükségesek. Foszfátozás után öblítse le, majd szárítsa a munkadarabokat. Figyelembe kell venni a festékgyártók, továbbá a minőségi tanúsítványt kiadó hivatalok előírásait is. A termék hatékonyságát jelentősen befolyásolja az alapfém összetétele és felületi állapota. Ezért egyes esetekben az optimális üzemi paraméterek a fent megadott értékhatárokon kívül esnek.

 

HÍGÍTÁSI PÉLDA
Felhasználás Hígítás Példa
  Zsírtalanítás + foszfátozás 1 : 10 10 liter víz, 1 liter konc.
  Foszfátozás 1 : 20 20 liter víz, 1 liter konc.

 

 KISZERELÉS

4×5 liter (ADR minősített kanna)
30 liter (ADR minősített kanna)

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE