Rozsdaátalakító, kémiai alapozó – MASTERCHEM RUST CONVERTER

Listaár: 29 135 Ft +ÁFA/Kanna

 

ROZSDAÁTALAKÍTÓ, KÉMIAI ALAPOZÓ

Csomagolási egység: 5 liter kanna

  Rendkívül hatékony
  Rövid behatási idő
  Használata után a felület               átfesthető

 

Cikkszám: 5999884716976

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A MasterChem RUST CONVERTER kiváló alapozó és állagmegóvó termék, mellyel hosszútávon biztosítható a berendezések, és egyéb fémfelületek védelme, még agresszív és nedves környezetben is. Kémiai kötést hoz létre a fémekkel, időtálló felületet képez. A legtöbb festékkel átfesthető, használata minimális előkészítést igényel. Felhasználás előtt elegendő a pergő rozsdát és a port eltávolítani a felületekről. Felhordás után egy kemény, kopásálló, de rugalmas fekete polimer réteget kapunk, ami ezáltal jobban ellenáll a hőtágulás miatt fellépő esetleges alakváltozásoknak is!

 

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Felhordását végezhetjük ecsettel, hengerrel, vagy nagyobb felületek festésénél vízzel 1 : 1 arányban felhígítva akár szórópisztoly segítségével is. A MasterChem RUST CONVERTER vízbázisú termék, de száradás után (a levegő páratartalmától függően 12-24 óra) szinte minden típusú festékkel átfesthető.

 

TÁROLÁS 

A MasterChem RUST CONVERTER az eredeti, zárt edényzetben 5°C és 50°C között tárolható. Ne hagyja a tűző napon vagy fagyveszélyes helyen. Minőségét bontatlan csomagolásban 1 évig megőrzi.

 

KISZERELÉS

5 liter (kanna)

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE