Letapadásgátló hegesztő spray – MASTER CERAM SPATTER

Listaár: 4 004 Ft +ÁFA/Db.

 

LETAPADÁS GÁTLÓ AEROSZOL

Csomagolási egység: 1db/500ml

  Több órás védelem
  Elektromosan szigetel
  Magas kerámia tartalom
Cikkszám: 5999884716488

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A MASTER CERAM SPATTER nagyon jól véd a hegesztés során képződő fröcskölések ellen, melyek fröcskölésleválasztó nélkül letapadhatnak. A több órán át (akár 8 órán át) tartó letapadás elleni védelem felülmúlja a szokásos szilikonmentes leválasztókat, mert ellenáll a magas hőmérsékletnek.
A MASTER CERAM SPATTER egyben jó kenőanyag, mely vékony, száraz filmbevonatot képez a védendő felületen és javítja annak ellenálló képességét. A tisztítási folyamat közben csökkenti a mechanikus sérülések veszélyét, ezáltal meghosszabbodik az alkatrészek élettartama. Használható még sínek síkosítására, kenésére, vagy bárhol máshol, amikor magas hőmérsékleten száraz síkosítás szükséges. A flakon 25%-kal több anyagot tartalmaz, mint a szokásos, 500ml–es kiszerelések. Az 500ml-es kiszerelésnek köszönhetően csökken a hulladék mennyisége, ezáltal a hulladékmegsemmisítés költsége.

 

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Alkalmazható MIG/MAG kézi, robotos és automata hegesztőpisztolyokhoz, valamint plazmavágó pisztolyokhoz.
Alkalmas magas hőmérsékletnek kitett készülékek, ütközők, rögzítők és szerelvények védelmére.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Tiszta, száraz és zsírmentes felületekre alkalmazza. Használat előtt legalább egy percen keresztül, illetve használat közben is alkalmanként újra fel kell rázni a készítményt, ezzel biztosítva homogenitását. Kb. 15 cm távolságról szórjuk a védeni kívánt felületre addig, amíg összefüggő filmbevonatot képez rajta.

 

KISZERELÉS

500 ml
12 db / karton

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE