Hegesztési fröccsenésgátló spray – MASTER SPATTER +

Listaár: 3 380 Ft +ÁFA/Db.

 

FRÖCCSENÉSGÁTLÓ AEROSZOL HEGESZTÉSHEZ

Csomagolási egység: 1db/400ml

  Nem tartalmaz szilikont
  Felülfesthető
  Rendkívül gazdaságos
  Nem füstöl

 

Cikkszám: 5999884716693
TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A MASTER SPATTER + szilikon nélküli hegesztési fröccsenésgátló permet, amely meggátolja, hogy hegesztés közben a fúvóka, a munkadarabok, a szerszámok felületére tapadjon a szétfröccsenő anyag. Összetétele lehetővé teszi az utókezeléseket (galvanizálás, festés, krómozás). Nem füstöl, nem gyúlékony, szagtalan és színtelen termék.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Használat előtt legalább fél percen keresztül, illetve használat közben is alkalmanként újra fel kell rázni a készítményt, ezzel biztosítva homogenitását.
Permetezze a MASTER SPATTER + hegesztési fröccsenésgátlót 20-25 cm távolságból a hegesztőkészülék fúvókájára és a hegesztendő vagy elvágandó fémre.

FIGYELMEZTETÉSEK

A készülékben túlnyomás uralkodik! Legfeljebb 50°C hőmérsékletű helyen tárolható! A palackot felnyitni, ütögetni, megszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotában is tilos! Kerüljük el a belélegzését, vagy szembe jutását! Tilos nyílt lángra vagy bármely izzó anyagra permetezni! Tűzforrástól távol tartandó és használata közben tilos a dohányzás! Gyermekek kezébe nem kerülhet! Ipari felhasználásra. Csak jól szellőztetett helyen használható! A gyártó, forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatért!

KISZERELÉS

400 ml
12 db / karton

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE