Alumínium és rozsdamentes felülettisztító – MASTERCHEM ALCL PRO

Egységár 4 590 Ft +ÁFA/Liter.-tól

 

SAVAS ALUMINIUM ÉS ROZSDAMENTES TISZTÍTÓ  KONCENTRÁTUM

Csomagolási egység: 5 és 30 literes ADR kannában

  Rendkívül hatékony
  Jól hígítható
  Kíméli a felületet
  Rozsdamentes acélhoz
  Aluminiumhoz

 

Kiürítés
Cikkszám: 5999568830660

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A Masterchem ALCL PRO savas alumínium és rozsdamentes tisztító koncentrátum, melyet speciálisan erősen szennyeződött alumínium és saválló felületek tisztítására fejlesztettünk ki. Használata rendkívül gazdaságos. Oldja a korróziót és az ásványi lerakódásokat. Kiválóan alkalmas könnyűfém felni tisztítására. Gyorsan és hatékonyan távolítja el a zsíros, olajos szennyeződéseket, a ráégett fékport, és a felületen képződött oxidréteget. Tökéletes megoldás az alumínium és rozsdamentes felületek hegesztés utáni tisztítására. Jól használható alumínium üzemanyagtartályok, taposó-trepnik tisztítására is. Általános savas tisztítószer, amely alkalmas minden saválló felületen vízkő és rozsda eltávolítására. Nem tartalmaz mérgező hidrogén-fluoridot!

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A Masterchem ALCL PRO savas alumínium tisztító koncentrátumot hígított formában kell alkalmazni. Hígítási arány, szennyeződéstől függően 1:10-1:30, maximum 5 perc behatási idő szükséges. Gépek, eszközök, szerszámok tisztításánál permetezéssel, ecseteléssel vigye fel a felületre. A megfelelő tisztaság elérése után le kell öblíteni a felületet.

 

HÍGÍTÁSI PÉLDA
Szennyezettség Hígítás Példa
  Erős, olajos 1 : 10 (10 %) 10 liter víz, 1 liter MC ALCL PRO
  Közepes 1 : 20 (5 %) 20 liter víz, 1 liter MC ALCL PRO
  Gyenge, statikus 1 : 30 (3,3 %) 30 liter víz, 1 liter MC ALCL PRO

 

TÁROLÁS / KISZERELÉS

A MC ALCL PRO koncentrátum az eredeti, zárt edényzetben 5°C és 50°C között tárolható. Ne hagyja a tűző napon vagy fagyveszélyes helyen.

4×5 liter (ADR minősített kanna)
30 liter (ADR minősített kanna)

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE