Vízkő eltávolító és rozsdaoldó – MASTERCHEM SC

Egységár 3 353 Ft +ÁFA/Liter.-tól

 

IPARI VÍZKŐOLDÓ ÉS ROZSDA ELTÁVOLÍTÓ KONCENTRÁTUM

Csomagolási egység: 5 és 30 literes ADR kannában

  Rendkívül hatékony
  Jól hígítható
  Kíméli a felületet

 

Kiürítés
Cikkszám: 5999568830844

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A Masterchem SC ipari vízkőoldó és rozsda eltávolító koncentrátum kiválóan alkalmas vízkő, mész szennyeződések eltávolítására fém-, üveg- és kerámia felületekről.  Fémvédő adalékot tartalmaz, mely szénacél esetén csökkenti a fém korrózióját. Hatékonyan távolítja el az ásványi és enyhén zsíros lerakódásokat, akár mechanikus behatás nélkül is. Festett felületeken is használható, korrózió gátló adalékanyagai révén nem támadja meg a fémfelületeket.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Használható a felületre felhordva, vagy a tisztítószerben huzamosabb ideig történő áztatással. Hígítás nélkül alkalmazható WC-k, lefolyók és vastag vízkő esetén. 1:1 hígításban javasolt vízkő eltávolítására fém-, üveg- és kerámia felületekről, kivéve alumínium, színesfémek, krómozott, zománcozott és rozsdamentes felületek. Nagyobb hígításban alkalmazható csempék, kövek, saválló felületek, különféle kerámiapadlók tisztítására. Nem használható mészkő, márvány, háztartási készülékek, tűzzománc, mázas burkolólapok tisztítására. Használata után a tiszta felületetet alaposan le kell öblíteni. Használat előtt okvetlenül próbatisztítást kell végezni.

 

HÍGÍTHATÓSÁG
Szennyezettség Hígítás Példa
  Vastag vízkő lerakódás 20 % (1 : 5) 5 liter víz, 1 liter MC CC
  Közepes vízkövesedés 10 % (1 : 10) 10 liter víz, 1 liter MC CC
  Enyhe vízkő lerakódások 5 % (1 : 20) 20 liter víz, 1 liter MC CC

 

TÁROLÁS / KISZERELÉS

A Masterchem SC ipari vízkőoldó és rozsda eltávolító koncentrátum az eredeti, zárt edényzetben 5°C és 50°C között tárolható. Ne hagyja a tűző napon vagy fagyveszélyes helyen.

4×5 liter (ADR minősített kanna)
30 liter (ADR minősített kanna)

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE