Ipari vízkőoldó – MASTERCHEM S2 NFH

Egységár 4 761 Ft +ÁFA/Liter.-tól

 

VÍZKŐELTÁVOLÍTÓ KONCENTRÁTUM KOMPLETT TECHNOLÓGIAI RENDSZEREKHEZ

Csomagolási egység: 5 és 30 literes ADR kannában

  Rendkívül hatékony
  Jól hígítható
  Rozsdamentes acél felületeken     is használható

 

Kiürítés
Cikkszám: 5999568830837

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A Masterchem S2 NFH vízkőeltávolító, mechanikai behatás nélkül fellazítja és eltávolítja a lerakódásokat, vízkövet, rozsdát, algákat és ásványi üledékeket. Használata maximálisan növeli a hőátadást. A termék felhasználható zárt rendszerekben, lemezes és csőköteges hőcserélőkhöz.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A Masterchem S2 NFH vízkőoldó nagy hatékonyságú koncentrátum. Ezért csak hígított formában használja. Melegen, 40-60°C között intenzívebben oldja a vízkövet és távolítja el a szennyeződéseket.

1.A tisztítandó fémet merítse az oldatba, vagy folyamatosan keringesse az oldatot oly módon, hogy mindenhol érintkezzen a szennyezett felülettel.

2.Ellenőrizze az oldat hatékonyságát pH méréssel. Amikor a pH értéke 1,5-2 fölé emelkedik, cserélje le vagy töltse fel friss oldattal.

3.A tisztítást mindaddig folytassa, amíg szennyeződés látható a felületen. 1-2 óránál tovább azonban semmiképpen ne érintkezzen az oldat a csupasz fémfelülettel.

4.A megtisztított fémfelületet a tisztítást követően minél előbb, enyhén lúgos vagy semleges tiszta vízzel mindaddig öblítse, míg az öblítővíz semleges nem marad.

Használat előtt kis felületen végezzen próbatisztítást. Ne hagyja a szert a felületre száradni, bő vízzel mindig öblítse le. Vegye figyelembe, hogy a vízkő és/vagy korrózió eltávolítása felszínre hozhatja a galvanizált cink bevonat károsodását vagy egyéb elváltozását, mely lyukak képződését eredményezheti. (Ezekért a hibákért nem vállalunk felelősséget!)

 

HÍGÍTHATÓSÁG
Oldat koncentráció Masterchen S2 NFH Víz mennyiség
  20% (1:5) 1 liter 5 liter
  10% (1:10) 1 liter 10 liter
  5% (1:20) 1 liter 20 liter

 

TÁROLÁS / KISZERELÉS

A termék 5-50°C közötti hőmérsékleten, száraz, napfénytől védett helyen, az eredeti, zárt csomagolásban 12 hónapig eltartható.

4×5 liter (ADR minősített kanna)
30 liter (ADR minősített kanna)

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE