Lefolyótisztító – MASTERCHEM CANAL+

Egységár 4 980 Ft +ÁFA/Liter.-tól

 

IPARI LEFOLYÓTISZÍTÓ ÉS CSŐVEZETÉK TISZTÍTÓ

Csomagolási egység: 5 és 30 literes ADR kannában

  Rendkívül hatékony
  Rövid behatási idő
  Csökkentett habzású
  Szagtalanít

 

Kiürítés
Cikkszám: 5999568830554

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A Masterchem Canal+ ipari lefolyótisztító és csővezeték tisztító, szifonok (mosogató, mosdó, kád, WC), zsírfogók, csövek, egyéb zsíros, olajos rendszerek szennyeződéseinek eltávolítására alkalmas. Kitűnően használható dugulások, szűkületek megszüntetésére, megelőzésére, olajos, zsíros rendszerek karbantartására. A hagyományos lefolyótisztítókkal szemben használata során nem képződik kemény szappan réteg, a zsírok és olajok folyékonnyá válnak, könnyedén eltávolíthatók. Nem éghető, nem képez toxikus gőzöket.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A Masterchem Canal+ csővezeték és lefolyó tisztító folyadék, melegen (40-50 ° C -on) fokozott hatékonyságú, ezért használatához melegvíz szükséges. Teljesen eldugult rendszereknél előzőleg távolítsa el a pangó vizet, 1 : 1 arányban töltse fel meleg vízzel és CANAL+ folyékony csővezeték és lefolyó tisztító koncentrátummal. Hagyja hatni a szert legalább 20 percig. Különösen vastag dugulásoknál, ismételje meg a műveletet. Beszűkült keresztmetszetű rendszereknél előzőleg folyasson át forró vizet, majd öntsön bele meleg víz és Masterchem Canal+ folyékony csővezeték és lefolyó tisztító koncentrátum 2 : 1 arányú elegyét.

 

HÍGÍTÁSI PÉLDA
Keresztmetszetek Hígítási arány Példa
  Teljes dugulás 1:1 1 liter víz, 1 liter konc.
  Részleges dugulás 2:1 2 liter víz, 1 liter konc.

 

TÁROLÁS / KISZERELÉS

A Masterchem Canal+ koncentrátum az eredeti, zárt edényzetben 5°C és 50°C között tárolható. Ne hagyja a tűző napon vagy fagyveszélyes helyen.

4×5 liter (ADR minősített kanna)
30 liter (ADR minősített kanna)

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE