Fémtisztító, zsírtalanító folyadék – MASTERCHEM SOLVENT

Egységár 5 700 Ft +ÁFA/Liter.-tól

 

IPARI FÉMTISZTÍTÓ ÉS ZSÍRTALANÍTÓ FOLYADÉK

Csomagolási egység: 5 és 30 literes ADR kannában

  Rendkívül hatékony
  Gyorsan párolgó
  Használható alumíniumra
  Vékony filmréteget képez

 

Kiürítés
Cikkszám: 5999568830578

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A Masterchem Solvent hatékony tisztítószere minden fém, műanyag, alumínium, acél alkatrésznek, melyeket tovább feldolgoznak vagy csomagolnak. Hatékonyan eltávolítja az erős szennyeződéseket, olajat, kátrányt és a szenesedést. Ez a termék ideális fémek, beton, kerámia és más szerkezeti anyagból készült darabok tisztítására. A szer alkalmazható a készülékek összeszerelt és szétszedett állapotában egyaránt. Behatol a hajszálrepedésekbe és rendkívül vékony védőréteget képez, amely véd a nedvesség, korrózió és ujjlenyomatok ellen. A készítményt úgy fejlesztettük ki, hogy gyorsan párologjon, nedvesség, pára ne alakuljon ki a felületeken, és elég idő maradjon a makacs szennyeződések feloldásához is. Nem okoz korróziót, nem károsítja a szigetelő- és tömítő anyagokat nem bántja a legtöbb festéket és lakkot. Eltávolítja a zsírokat, ragasztókat, olajakat, olajsarat, kátrányt.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A Masterchem Solvent merítéssel, mártással hígítás nélkül, ecsettel, sűrített levegővel, permetezéssel vagy merítéssel juttassuk a tisztítandó felületre. Makacs szennyeződéseknél, vagy ráégett olajoknál az eljárást meg kell ismételni. Szükség esetén a szennyeződés eltávolítását ecsettel, ronggyal vagy törlőpapírral lehet segíteni. Bevonatolt vagy festett részeknél előzetesen az összeférhetőséget egy kis felületen meg kell vizsgálni.

 

HÍGÍTHATÓSÁG

A Masterchem Solvent hígítás nélkül használandó!

 

TÁROLÁS / KISZERELÉS

A Masterchem Solvent eredeti lezárt csomagolásában, 5°C és 50°C között tárolható. Ne hagyja a tűző napon vagy fagyveszélyes helyen!

5 liter (ADR minősített kanna)
30 liter (ADR minősített kanna)

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE