Ipari zsírtalanító, felülettisztító – MASTERCHEM SOLVENT PLUS

Listaár: 32 186 Ft +ÁFA/Kanna.

 

IPARI ZSÍRTALANÍTÓ FOLYADÉK

Csomagolási egység: 5  literes ADR kannában

  Rendkívül hatékony
  Lassú párolgás
  Alkalmas alumíniumra
  Vékony filmréteget képez

 

Cikkszám: 5999568830875

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A Masterchem Solvent Plus ipari zsírtalanító folyadék hatékony tisztítószere minden fém, műanyag, alumínium, acél alkatrésznek, melyeket tovább feldolgoznak vagy csomagolnak. Hatékonyan eltávolítja az erős szennyeződéseket, olajat, kátrányt és a szenesedést. A szer alkalmazható a készülékek összeszerelt és szétszedett állapotában egyaránt. Behatol a hajszálrepedésekbe és rendkívül vékony védőréteget képez, mely véd a nedvesség, korrózió és ujjlenyomatok ellen. A készítményt úgy fejlesztettük ki, hogy lassan párologjon, nedvesség, pára ne alakuljon ki a felületeken, és elég idő maradjon a makacs szennyeződések feloldásához is. Korróziógátló adaléka révén véd a korrózió ellen. Nem okoz korróziót, nem károsítja a szigetelő- és tömítő anyagokat, nem bántja a legtöbb festéket és lakkot. Eltávolítja a zsírokat, ragasztókat, olajakat, olajsarat, kátrányt.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A Masterchem Solvent Plus hígítás nélkül, ecsettel, sűrített levegővel, permetezéssel vagy merítéssel juttassuk a tisztítandó felületre. Makacs szennyeződéseknél, vagy ráégett olajoknál az eljárást meg kell ismételni. Szükség esetén a szennyeződés eltávolítását ecsettel, vagy ronggyal lehet segíteni. Bevonatolt vagy festett részeknél előzetesen az összeférhetőséget egy kis felületen meg kell vizsgálni. Csak jól szellőztetett helyiségben szabad használni.

 

HÍGÍTHATÓSÁG

Az oldat hígítás nélkül használandó.

 

TÁROLÁS / KISZERELÉS

A Masterchem Solvent Plus az eredeti, zárt edényben, 5°C és 50°C között tárolható. Ne hagyja a tűző napon vagy fagyveszélyes helyen.

5 liter (ADR minősített kanna)
30 liter (ADR minősített kanna)

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE