Tűzhelytisztító zsírtalanító – MASTERCHEM CLEANER PLUS

Egységár 5 715 Ft +ÁFA/Liter.-tól

 

GRILLTISZTÍTÓ KONCENTRÁTUM

Csomagolási egység: 5 és 30 literes ADR kannában

  Rendkívül hatékony
  Jól hígítható
  Rövid behatási idő

 

Kiürítés
Cikkszám: 5999568830714

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A Masterchem Cleaner Plus grilltisztító koncentrátum használható az élelmiszeripar, közétkeztetés, sütőipar, cukrászat, pecsenyesütödék területén, ahol a ráégett hús, növényolaj, tej maradványokat, valamint gép- és motorjavító műhelyek, kazánházak különböző területein, ahol kenőolaj, korom, stb. ráégett szennyeződéseit kell eltávolítani. Alkalmazását nem javasoljuk olyan munkadarabok tisztítására, melyek anyagát az erősen lúgos oldat megtámadja. (pld. alumínium, horgany és ötvözeteik, bronz, stb.)

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A koncentrátum, vagy a belőle készített hígított oldat felhasználható kézi és gépi tisztításra. A koncentrátumot a kívánt töménységűre kell hígítani, majd keveréssel homogenizálni kell. Az oldatot a tisztítandó tárgy felületére kell juttatni (bemerítéssel, szórással, áramoltatással) és a hatásidő leteltéig rajta hagyni a felületen. Majd a felületet vízzel öblítse le és a fellazult szennyeződést vízsugárral vagy mechanikai ráhatással távolítsa el.

 

HÍGÍTHATÓSÁG

Az oldat javasolt alkalmazási koncentrációja szennyeződéstől függően: 10-100% között. Javasolt oldathőmérséklet 20-90°C, behatási idő 4-0,1 óra.

 

TÁROLÁS / KISZERELÉS

A tárolás során figyelembe kell venni, hogy erősen lúgos szer. Bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, de fagymentes helyen, élelmiszertől, takarmánytól, savaktól elkülönítve kell tárolni betartva a vegyi termékek tárolására vonatkozó általános előírásokat.

4×5 liter (ADR minősített kanna)
30 liter (ADR minősített kanna)

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE