Ablakmosó tisztítószer koncentrátum – MASTERCHEM EMERALD

Listaár: 7 095 Ft +ÁFA/Kanna.

 

IPARI FERTŐTLENÍTŐSZER ÜVEGFELÜLETEK TISZTÍTÁSÁRA

Csomagolási egység: 5 literes ADR kannában

  Rendkívül hatékony
  Széleskörű felhasználásra
  Gyorsan szárad

 

Cikkszám: 5999884716327

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A Masterchem Emerald ablakmosó, tisztító-fertőtlenítő koncentrátum rendkívül gyorsan és hatékonyan távolítja el a zsíros, olajos, poros szennyeződéseket, könnyedén oldja a bogármaradványokat az üvegfelületekről, gépjárművek szélvédőiről. Az ipari fertőtlenítőszer alkoholtartalmának köszönhetően gyorsan szárad, valamint hidegben is kitűnően használható -20 Celsius fokig.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Az alkalmazás körülményeit valamint a felhasználandó mennyiséget a szennyeződés milyensége és mennyisége, valamint a tisztítandó felület minősége határozza meg. A hígítatlan tisztító oldatot a felületre kell felhordani kefével, szivaccsal vagy szórófejjel. Ezt követően, a szükséges behatási idő elteltével a szennyeződés könnyen eltávolítható gumilapos lehúzással vagy szöszmentes törlőkendővel történő száraz letörléssel. A tökéletes eredmény érdekében használja NEO BIG ROLL papírtörlőnket. Tisztítás után a megszáradt felület csillogó lesz.

 

HÍGÍTHATÓSÁG

Nem hígítható.

 

TÁROLÁS / KISZERELÉS

A Masterchem Emerald ablakmosó, tisztító-fertőtlenítő koncentrátumot tárolja lezárva, erős napfénytől óvott, fagymentes helyen. Figyelembe véve a vegyi anyagokra vonatkozó általános tárolási előírásokat, tartsa élelmiszerektől elkülönítve, gyermekektől elzárva. Az edény szorosan lezárva, jól szellőző helyen tartandó.

5 liter (ADR minősített kanna)

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE