Ipari HACCP zsíroldó, fertőtlenítő – MASTERCHEM GERMICIDE “B”

Egységár 2 919 Ft +ÁFA/Liter.-tól

 

KOMBINÁLT LÚGOS FERTŐTLENÍTŐ ÉS TISZTÍTÓ KONCENTRÁTUM

Csomagolási egység: 5 és 30 literes ADR kannában

  Rendkívül hatékony
  Jól hígítható
  Csökkentett habzású
  Rendszerben alkalmazható
  Rövid behatási idő

 

Kiürítés
Cikkszám: 5999568830752

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A Masterchem Germicide B kombinált lúgos fertőtlenítő és tisztító kiválóan alkalmas tejipari, söripari, borászati és üdítőipari készülékek, fejőberendezések, eszközök lúgos fertőtlenítésére és tisztítására, korom oldására. (pl.: tartályok, vezetékek, hevítők, szeparátorok, palackozó berendezések stb.) A készítmény hatékonyan és gyorsan szünteti meg a szennyeződéseket és lerakódásokat. Összetételének köszönhetően kemény víz esetén is hatékony, erősen koncentrált, így használata rendkívül gazdaságos.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A Masterchem Germicide B kombinált lúgos fertőtlenítő és tisztítót hígított formában kell felhasználni! A leürített rendszert először tiszta vízzel át kell öblíteni, majd a megfelelő koncentrációjú és hőmérsékletű oldattal fel kell tölteni. A meleg, 40-80°C-os oldatot 10-20 percig kell keringetni, majd leengedni. Használható akár kézi, akár automata tisztító rendszerekben (CIP rendszer). Használata során védőfelszerelés (gumicsizma, gumikesztyű, gázálarc, saválló műanyag kötény, saválló védőruha) használata szükséges!

 

HÍGÍTHATÓSÁG

Alkalmazási koncentrációja a felhasználási területtől függően 0,5-2%. Fejőberendezéseknél, tejhűtő tartályoknál, tejipari – és italgyártó berendezéseknél 0,5-1 %.
Korom oldása esetén a hígítási arány 1:20-1:30.

 

TÁROLÁS / KISZERELÉS

A Masterchem Germicide B 5°C és 50°C között, eredeti, zárt csomagolásában tárolható. Ne hagyja a tűző napon vagy fagyveszélyes helyen.

4×5 liter (ADR minősített kanna)
30 liter (ADR minősített kanna)

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE