Hidraulika rendszer tisztító – MASTERCHEM PURE FLUSCH

Egységár 7 580 Ft +ÁFA/Liter.-tól

 

HIDRAULIKUS RENDSZEREK FELÜLET TISZTÍTÁSÁRA

Csomagolási egység: 5 és 30 literes ADR kannában

  Rendkívül hatékony
  Tökéletes elegyet képez
  Alkalmas alumíniumra és              színes fémekre

 

Kiürítés
Cikkszám: 5999568830813

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A Masterchem Pure Flusch hidraulika rendszer felülettisztító áttetsző színű, jellegzetes szagú, vízben oldhatatlan folyadék. Szintetikus olaj (alkilbenzol) alapú készítmény, mely magas szintű tisztító és oldó hatással bír. Alkalmazása ajánlott a hidraulikus rendszerek leürítését megelőző időszakban, amely tökéletesen oldja a felületekre lerakódott szennyeződéseket. Kiválóan oldódik valamennyi ásványi alapú hidraulika folyadékban. A termék megelőző jelleggel is alkalmazható az olyan hidraulikus vagy kenőolaj rendszerekben, melyekben különösen nagy a hajlam a szennyeződések lerakódására. Abban az esetben, ha a keringésben lévő olajban 1%-os arányban folyamatosan biztosítják a termék jelenlétét, a hálózat kiváló tisztasága biztosítható.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A Masterchem Pure Flusch tisztító olaj a hálózatban lévő folyadékba adagolva fejti ki hatását. A terméket a hidraulika-, kenő-, ha lehetséges a vágóolajokhoz 5 %-os (a hálózat szennyezettségétől függően esetleg nagyobb) arányban kell hozzákeverni a hálózatban keringő olajhoz a lehető legmagasabb hőmérsékleten (50°C és 60°C között), min. 4 maximum 48 órával az olajcsere előtt. A friss olaj betöltése előtt a hálózatot le kell üríteni és az olajszűrőt ki kell cserélni. A termék megelőző jelleggel is alkalmazható az olyan hidraulikus vagy kenőolaj rendszerekben, melyekben különösen nagy a valószínűsége a szennyeződések lerakódásának.

 

HÍGÍTHATÓSÁG

Nem hígítható!
Az optimális adagolási arány: 1-5 %

 

TÁROLÁS / KISZERELÉS

A Masterchem Pure Flusch koncentrátum az eredeti, zárt edényzetben 5°C és 50°C között tárolható. Ne hagyja a tűző napon vagy fagyveszélyes helyen.

5 liter (ADR minősített kanna)
30 liter (ADR minősített kanna)

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE