Ablaktisztító koncentrátum – MASTERCHEM GLASS CLEANER

Listaár: 11 870 Ft +ÁFA/Kanna.

 

IPARI TISZTÍTÓSZER KONCENTRÁTUM ÜVEGFELÜLETEKRE

Csomagolási egység: 5 literes ADR kannában

  Rendkívül hatékony
  Biológiailag lebomló
  Gyorsan szárad
  Kiváló illat

 

Cikkszám: 5999568830134

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A Masterchem Glass Cleaner ablaktisztító koncentrátum cseppmentesen szárad, antisztatizáló hatású. Alkalmazható üveg, ablak, csempe felületekre valamint gépjárművek nyári szélvédőmosására is. Az üvegtisztítószer tenzidjeinek 90%-a biológiailag lebomlik. Illatanyag tartalmának köszönhetően sokáig friss illatot eredményez. Gyorsan hatékonyan távolítja el a lerakódásokat, zsíros, olajos, poros szennyeződéseket. Alkoholtartalmának köszönhetően gyorsan szárad.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A Masterchem Glass Cleaner ipari tisztítószer koncentrátum alkalmazható minden üveg és akrilüveg felületen: ablakok, ajtók, vitrinek, tükrök csempék stb. Hígítás nélkül permetezze fel a felületre, majd ezt követően, a szükséges behatási idő elteltével, a szennyeződés könnyen eltávolítható gumilapos lehúzással vagy szöszmentes törlőkendővel történő száraz letörléssel. A tökéletes eredmény érdekében használja NEO BIG ROLL papírtörlőnket. A tisztítás után a felület csík és foltmentes lesz.

 

HÍGÍTHATÓSÁG

A termék szükség esetén, a szennyeződés mértékének figyelembevétele mellett hígítható 1:2 arányban.

 

TÁROLÁS / KISZERELÉS

A Masterchem GLASS CLEANER-t az eredeti, zárt edényzetben 5°C és 50°C között tárolható. Ne hagyja a tűző napon vagy fagyveszélyes helyen.

5 liter (ADR minősített kanna)

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE