Vízkőoldó koncentrátum – MASTERCHEM SCALE 120

Egységár 5 195 Ft +ÁFA/Liter.-tól

A kedvezményes ár bejelentkezés után lesz látható!

IPARI VÍZKŐOLDÓ  KONCENTRÁTUM

Csomagolási egység: 5 és 30 literes ADR kannában

  Rendkívül hatékony
  Jól hígítható
  Gyorsan hat

 

Kiürítés
Cikkszám: 5999568830905

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

Az ipari vízkőoldó koncentrátum felhasználható a vendéglátás, magán- és közegészségügy, az állategészségügy, az élelmiszeripar, és egyéb ipari területeken, elsősorban a vizes helyiségekben, ahol a vízkövesedett, zsírral szennyezett felületek tisztítása, a tejkő, fémoxidok stb. eltávolítása a cél. A horgany-, oxid-, márvány- és mészkő felületeket károsíthatja, ezért ezeknél a felületeknél használat előtt próbát kell végezni. Húgykő leoldására is alkalmas.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Megfelelő hígítással, a kívánt koncentrációjú és hőmérsékletű (20-60°C) munkaoldatot kell elkészíteni, és ezzel az oldattal végezni a műveletet. A munkaoldatot a felületre permetezéssel, kefével, bemerítéssel vagy egyéb módon lehet felhordani. A tisztítás hatékonyságát mechanikai hatással lehet javítani. A sav feloldja a lerakódott vízkövet, tejkövet, fémoxidokat, stb., a tenzid eltávolítja a zsírt, ezáltal a felület egyenletesen tisztul. A hatásidő lejárta után a felületet vizes öblítéssel kell a vegyszermaradványoktól megtisztítani.

 

BEHATÁSI IDŐ
Szennyezettség Oldat és hőfok Időtartam
  Vastag vízkő lerakódások esetén 20 – 30%, 20-60°C 1 – 2 óra
  Közepes vízkövesedés esetén 10 – 20%, 20-60°C 10 – 30 perc
  Enyhe vízkövesedés esetén 5 – 10%, 20-60°C 3 -20 perc

 

TÁROLÁS / KISZERELÉS

Eredeti, bontatlan csomagolásban, napfénytől, védett, száraz hűvös, de fagymentes helyen élelmiszertől, sav hatására gázokat fejlesztő anyagoktól (cianidok, aktív klór tartalmú anyagok, stb.) elkülönítve kell tárolni, betartva a vegyi anyagok tárolására vonatkozó általános munkavédelmi előírásokat.

4×5 liter (ADR minősített kanna)
30 liter (ADR minősített kanna)

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE