Fúró- vágó, üregelő spray – MASTER CUT

Listaár: 3 244 Ft +ÁFA/Db.

 

FÚRÓ-, VÁGÓ-, ÜREGELŐ AEROSZOL

Csomagolási egység: 1db/400ml

  Véd a korrózió ellen
  Csökkenti a megmunkálási időt
  Védi a felületet
Fizetés módja: HUF
  • Fizetsés módja: Euró
WOOCS v.1.3.4
Cikkszám: 5999884716518

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A MASTER CUT fémvágáshoz használható, kiváló minőségű és teljesítményű olaj. Használata nagyobb vágási sebességet tesz lehetővé. Növeli a szerszám élettartamát. Felhasználási területei: vágás, fűrészelés, forgácsolás, marás, fúrás, üregelés. Használható bármilyen vas- vagy nemvasfém, magas és közepes széntartalmú acélötvözeteik, nikkel és nikkelötvözetek, 18/10 mangánacél megmunkálásakor, illetve teljes körű korrózióvédelmet biztosít.

 

HASZNÁLATI UTMUTALÓ

Használat előtt legalább fél percen keresztül, illetve használat közben is alkalmanként újra fel kell rázni a készítményt, ezzel biztosítva homogenitását. Kb. 10 cm távolságról szórjuk a megmunkálni kívánt felületre.

 

FIGYELMEZTETÉSEK

A készülékben túlnyomás uralkodik! Legfeljebb 50°C hőmérsékletű helyen tárolható! A palackot felnyitni, ütögetni, megszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotában is tilos! Kerüljük el a belélegzését, vagy szembe jutását! Tilos nyílt lángra vagy bármely izzó anyagra permetezni! Tűzforrástól távol tartandó és használata közben tilos a dohányzás! Gyermekek kezébe nem kerülhet! Ipari felhasználásra. Csak jól szellőztetett helyen használható! A gyártó, forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatért!
FOKOZOTTAN TŰZVESZÉLYES!

 

KISZERELÉS

400 ml
12 db / karton

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE