Fehér zsír kenőanyag spray – MASTER LUBE WHITE

Listaár: 3 570 Ft +ÁFA/Db.

 

FEHÉR ZSÍR AEROSOL

Csomagolási egység: 1db/400ml

  Extrém nyomásálló adalékot tartalmaz
  Víztaszító
  Kiváló kúszóképesség

 

Cikkszám: 5999884716594

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A MASTER LUBE WHITE kiváló kenőanyag ipari láncokra, fogaskerekekre, golyóscsapágyakra, ajtókra, ablakokra, hajóalkatrészek, konvejor pályák kenésére ahol szintetikus kenőanyagra van szükség. A MASTER LUBE WHITE permet kiváló kenőanyag, amely általános kenési célokra használható. Gépiparban használatos, különösen a mindennemű mechanikus alkatrészek kenésére, ahol szintetikus kenőanyagra van szükség.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Permetezze a MASTER LUBE WHITE-ot a felületre 15 cm távolságból. A fúvócső segítségével a termék a nehezen hozzáférhető helyekre is eljuttatható, ezáltal nő a hatékonyság.

 

FIGYELMEZTETÉSEK

A készülékben túlnyomás uralkodik! Legfeljebb 50°C hőmérsékletű helyen tárolható! A palackot felnyitni, ütögetni, megszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotában is tilos! Kerüljük el a belélegzését, vagy szembe jutását! Tilos nyílt lángra vagy bármely izzó anyagra permetezni! Tűzforrástól távol tartandó és használata közben tilos a dohányzás! Gyermekek kezébe nem kerülhet! Ipari felhasználásra. Csak jól szellőztetett helyen használható! A gyártó, forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatért! FOKOZOTTAN TŰZVESZÉLYES!

 

KISZERELÉS

400 ml
12 db / karton

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE