Csavarlazító spray – MASTER SCREW

Listaár: 3 136 Ft +ÁFA/Db.

 

CSAVARLAZÍTÓ SPRAY

Csomagolási egység: 1db/400ml

  Kiváló kúszóképesség
  Rendkívül hatékony
  Kíméli a felületet

 

Cikkszám: 5999884716648

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A MASTER SCREW csavarlazító spray erős kapilláraktivitású, kúszóképessége átlagon felüli. Bonthatatlannak tűnő kötéseket perceken belül szét lehet szerelni vele. Összetétele révén a készítmény a kötés bontása után megvédi a felületet a további rozsdásodástól. Fémtiszta helyeken tartós korrózióvédelmet biztosít, nem támadja meg a fémeket és a műanyagokat.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A megbontandó kötésre kis mennyiségű MASTER SCREW-t szórunk. Erősen rozsdásodott helyen az eljárást többször egymás után meg kell ismételni, amíg a felület nedves nem lesz. A csavarlazító beszívódik és erős kapilláraktív hatása révén behatol a legmélyebb pórusokba is. Már néhány perc múltán az összerozsdásodott részek szétszerelhetővé válnak. A MASTER SCREW csavarlazító a kezelést követően korrózió elleni védelmet is nyújt. Szükség esetén a csavarlazító maradéktalanul eltávolítható.

 

FIGYELMEZTETÉSEK

A készülékben túlnyomás uralkodik! Legfeljebb 50°C hőmérsékletű helyen tárolható! A palackot felnyitni, ütögetni, megszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotában is tilos! Kerüljük el a belélegzését, vagy szembe jutását! Tilos nyílt lángra vagy bármely izzó anyagra permetezni! Tűzforrástól távol tartandó és használata közben tilos a dohányzás! Gyermekek kezébe nem kerülhet! Ipari felhasználásra. Csak jól szellőztetett helyen használható! A gyártó, forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatért!
FOKOZOTTAN TŰZVESZÉLYES!

 

KISZERELÉS

400 ml
12 db / karton

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE