PTFE tartalmú nedves kenőanyag spray – MASTER LUBE PTFE

Listaár: 3 570 Ft +ÁFA/Db.

PTFE TARTALMÚ NEDVES KENŐANYG

Csomagolási egység: 1db/400ml

  Teflont tartalmaz
  Víztaszító
  Kiváló kúszóképesség

 

Cikkszám: 5999884716587

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A MASTER LUBE PTFE általános kenési célokra használható aeroszol. Gépiparban használatos, különösen a mindennemű mechanikus alkatrészek kenésére, ahol PTFE-s szilikon minőségű, jó kenőanyagra van szükség. Kiváló kúszóképesség és magas húzószilárdság jellemzi. Dielektrikus, szigetelő, védő, nem fuzionál. Felhasználható vízbe merülő alkatrészek kenésére. Kiváló kenőanyag ipari láncokra, fogaskerekekre, golyóscsapágyakra és bármilyen más mozgó elemre.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Alaposan tisztítsa meg a kezelendő felületet. Használat előtt legalább fél percen keresztül, illetve használat közben is alkalmanként újra fel kell rázni a készítményt, ezzel biztosítva homogenitását. Kb. 30 cm távolságról permetezze a felületre.

 

FIGYELMEZTETÉSEK

A készülékben túlnyomás uralkodik! Legfeljebb 50°C hőmérsékletű helyen tárolható! A palackot felnyitni, ütögetni, megszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotában is tilos! Kerüljük el a belélegzését, vagy szembe jutását! Tilos nyílt lángra vagy bármely izzó anyagra permetezni! Tűzforrástól távol tartandó és használata közben tilos a dohányzás! Gyermekek kezébe nem kerülhet! Ipari felhasználásra. Csak jól szellőztetett helyen használható! A gyártó, forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatért! FOKOZOTTAN TŰZVESZÉLYES!

 

KISZERELÉS

400 ml
12 db / karton

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE