PTFE tartalmú száraz kenőanyag spray – MASTER LUBE DRY

Listaár: 4 329 Ft +ÁFA/Db.

 

PTFE TARTALMÚ SZÁRAZ KENŐANYG

Csomagolási egység: 1db/400ml

  Magas száraz kenőanyag tartalom
  Antisztatikus
  -50°C – + 320°C-ig alkalmazható
  Homogén száraz, fehér filmréteget képez

 

Cikkszám: 5999884716570

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A MASTER LUBE DRY PTFE-alapú száraz kenőanyag. A tökéletes kenés érdekében egy egységes száraz, fehér filmréteget képez a felületen nagyon erős tapadással. Rendkívül gyorsan szárad és portaszító hatású. Jól használható savas vagy lúgos környezetben is.
Alkalmazási terület: műanyagipari gépek, kazánok, kemencék mozgó alkatrészeinek kenésére, műanyagipari formaleválasztás, csapágyak, szerszámgépek csapszegei és menetei összeszerelésére. Kiválóan helyettesíti a molibdén-, szilikon tartalmú formaleválasztókat, melyek foltot hagyhatnak a
kezelt felületen és vonzzák a port és más szennyeződéseket. Kenőanyaga csavarok, csapágyak, felvonócsigák, csuklópántok, menetes alkatrészek, rugók, görgők, zárak, kohászati gépek ágy sínjeinek.
Mechanikus megmunkálásban: sajtolás – hideg kovácsolás – menetvágás.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Használat előtt legalább fél percen keresztül, illetve használat közben is alkalmanként újra fel kell rázni a készítményt, ezzel biztosítva homogenitását. Tisztítsa meg a felületet. Permetezze a MASTER LUBE DRY-t a felületre 15 cm távolságból.

 

FIGYELMEZTETÉSEK

A készülékben túlnyomás uralkodik! Legfeljebb 50°C hőmérsékletű helyen tárolható! A palackot felnyitni, ütögetni, megszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotában is tilos! Kerüljük el a belélegzését, vagy szembe jutását! Tilos nyílt lángra vagy bármely izzó anyagra permetezni! Tűzforrástól távol tartandó és használata közben tilos a dohányzás! Gyermekek kezébe nem kerülhet! Ipari felhasználásra. Csak jól szellőztetett helyen használható!

 

KISZERELÉS

400 ml
12 db / karton

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE