Hőálló réztartalmú spray – MASTER HIGH TEMP LUBE

Listaár: 4 329 Ft +ÁFA/Db.

 

RÉZTARTALMÚ BEÉGÉS ELLENI AEROSZOL

Csomagolási egység: 1db/400ml

  +1000 C-ig hőálló
  Elektromosan vezető
  Víztaszító

 

Cikkszám: 5999884716532

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A MASTER HIGH TEMP LUBE rézbázisú szerelőspray, mely +1000°C-ig hőálló, és víztaszító tulajdonsága révén, nedves helyeken is jól alkalmazható. Tökéletesen ellenáll a víz és tengervíznek. Meggátolja az illesztési és a különféle fémek közötti korróziót, a beégéseket, berágódást és a hideghegedést. Kifejezetten olyan szerelési munkákhoz fejlesztették ki, ahol a szikraképződés robbanást okozhat. Nem támadja meg a gumit és a műanyagot. Jó villamos vezetőképessége miatt elektromos berendezések csavarjainak, csúszóérintkezőinek kenésére is alkalmas. A réz jó tömítőképessége folytán tömítések nemesítésére jól alkalmazható. Minden üzemben nélkülözhetetlen, ahol az alkatrészek szét- és összeszerelését gyorsabban és költséghatékonyabban kívánják végezni.

 

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Vegyipari üzemek – Olajfinomítók – Erőművek – Bányák – Vasút – Hadsereg – Járműjavítás – Gyújtógyertyák – Villamos berendezések – Gépkarbantartás – Kazánok és gázturbinák – Darupályák

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Használat előtt legalább fél percen keresztül, illetve használat közben is alkalmanként újra fel kell rázni a készítményt, ezzel biztosítva homogenitását. Az érintkező felületeket a MASTER HIGH TEMPLUBE-bal vékonyan be kell fújni, és a darabokat összeszerelni.

 

TÁROLÁS

A MASTER HIGH TEMP LUBE 5°C és 50°C között tárolható. Ne hagyja a tűző napon, illetve fagyveszélyes helyen.

 

KISZERELÉS

400 ml
12 db / karton

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE