Kenőzsír spray – MASTER LUBE DARK

Listaár: 4 329 Ft +ÁFA/Db.

A kedvezményes ár bejelentkezés után lesz látható!

MOLIBDÉN-DISZULFIDOS KENŐZSÍR

Csomagolási egység: 1db/400ml

  Korróziógátló
  Ellenáll a magas hőnek
  Víztaszító

 

Cikkszám: 5999884716563

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A MASTER LUBE DARK nagy igénybevételnek kitett fém alkatrészek és felületek kenőanyaga. Kiválóan alkalmas a felületek közti súrlódás csökkentésére. Molibdén-diszulfid tartalmának köszönhetően fekete színű. Jól alkalmazható gépkocsik kormányművének, motorvezérlőjének összeszerelésekor. Alkalmas csavarok, csapágyak, kohászati gépek sínjeinek zsírzására.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Használat előtt alaposan tisztítsa meg a felületet majd permetezze a MASTER LUBE DARK terméket a felületre 25 cm távolságból. A fúvócső segítségével a termék a legnehezebben hozzáférhető helyekre is eljuttatható.

 

FIGYELMEZTETÉSEK

A készülékben túlnyomás uralkodik! Legfeljebb 50°C hőmérsékletű helyen tárolható! A palackot felnyitni, ütögetni, megszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotában is tilos! Kerüljük el a belélegzését, vagy szembe jutását! Tilos nyílt lángra vagy bármely izzó anyagra permetezni! Tűzforrástól távol tartandó és használata közben tilos a dohányzás! Gyermekek kezébe nem kerülhet! Ipari felhasználásra. Csak jól szellőztetett helyen használható! A gyártó, forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatért! FOKOZOTTAN TŰZVESZÉLYES!

 

KISZERELÉS

400 ml
12 db / karton

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE