UHP technológia

Ultra magasnyomású tisztítás

Az utóbbi évek tapasztalatai alapján egyértelműen kijelenthetjük, hogy az ipari tisztítás és karbantartás szolgáltatások területén egyre fontosabbá vált partnereink számára a környezettudatos és gazdaságos tisztítási szolgáltatás megválasztása. Ezen igényekhez igazodva, cégünk az ipari tisztítási szolgáltatásait és a szolgáltatásaihoz alkalmazandó gépparkját magasnyomású mosó, valamint UHP, azaz ultra magasnyomású mosó berendezéssel bővítette ki. Ezek a korszerű technológiákat felvonultató, professzionális ipari tisztító eszközök nemcsak a biztonságos és környezetbarát tisztítás jeles képviselői, hanem hatékonyságuknak köszönhetően, megjelenésükkel egy teljesen új korszak kezdődött az ipari tisztítási szolgáltatások területén. A szárazjeges tisztítási technológia mellett újabb vegyszermentes és 100%-ig biztonságos technológia áll rendelkezésünkre, így az olyan mechanikai tisztításokkal ellentétben, mint például a szemcseszórás, vagy a kézi sarokcsiszolók alkalmazása, az ultra magasnyomású mosó és a melegvizes magasnyomású mosó berendezés nem képez szikrát működés közben. Ennek köszönhetően olyan ipari tisztítási feladatok elvégzésére is alkalmasak, amire a fent említett technológiák szikraképződés miatt nem engedélyezettek.  

 

Mechanikai tisztítás helyett UHP technológia

Tapasztalataink szerint a tisztítandó gép, eszköz vagy berendezés mozgatása többnyire nem, vagy csak nehezen megoldható Ilyen esetekben célszerű a helyszínen elvégezni a tisztítási munkafolyamatokat. A hagyományos mechanikai tisztításokkal ellentétben UHP technológia használatával nem képződik az egészségre ártalmas szálló por, így a más esetben szükséges pipere takarítást is el lehet felejteni, ami megint csak nem elhanyagolható a költségeket és a plusz tisztítási munkák kivitelezési időtartalmát nézve.

Beton eltávolítás Ultra magasnyomású mosóval:

Vegyszerek helyett ultra magasnyomású mosó berendezés

Amennyiben van rá mód, vegyi anyagok használata helyett is célszerű az UHP technológiát választani, hogy minden aggályunkat szerte foszlassuk az esetleges felület károsító hatások tekintetében. Ultra magasnyomású mosó berendezés használatával nem képződik veszélyes vegyi hulladék, ezért annak semlegesítéséről nem kell gondoskodni, ez további költségektől kíméli meg partnereinket.

Vegyszer nélküli felülettisztítás UHP technológiával:

 

Érvek és vélemények az ultra magasnyomású mosó berendezés használata mellett:

  • vegyszer és adalékanyag mentes, ezért
  • jóval kevesebb veszélyes hulladék képződik
  • működése közben nem keletkezik sem szikra, sem por, ezért
  • biztonságos, környezet -és egészségkímélő megoldást kínál és
  • nincs szükség a tisztítást követő pipere takarításra

Miért válassza a Pentasol Hungary Kft. UHP technológiás tisztításait?

Ingyenes helyszíni felmérés és egyeztetés után kollégáink rövid időn belül megküldik a szolgáltatás árajánlatát. A Pentasol Hungary Kft. szakemberei hivatalos, a DYNAJET által megtartott képzésen vettek részt. A képzés utáni sikeres vizsgatételről felhasználói tanúsítvánnyal rendelkeznek!

 

Ajánlatkérésért, további információkért keresse területileg illetékes értékesítőinket!