Hogyan kell beüzemelni, működtetni, karbantartani egy magasnyomású kabinos alkatrészmosót

 

A különféle (fém, mechanikus, elektronikai, üveg, gumi vagy műanyag) alkatrészek tisztítása egyre nagyobb szerepet kap a vállalatok gyártási folyamataiban. Valójában azt is mondhatnánk, hogy ez ma már alapvető és tervezett munkafolyamat a gyártási láncban.

Magasnyomású kabinos alkatrészmosó berendezéseink -típustól függően- 40-50 bár nyomással, melegített vízbázisú alkatrésztisztító folyadékkal működnek. Beüzemelésük és használatuk rendkívül egyszerű, akár csak a nap végi gépkarbantartás. A következő rövid videóban meg is mutatjuk, hogyan történik az ECO HIGH PRESSURE és ECO HIGH PRESSURE 110 magasnyomású alkatrészmosó berendezések beindítása és leállítása.

 

 

Magasnyomású alkatrészmosó beüzemelése, használata, karbantartása:

 

      1. A tartályt a rajta lévő jelölésig kell feltölteni, ami egy ajánlott 10% töménységű mosófolyadék esetén körülbelül 45-50 liter vizet és 5 liter xxx alkatrészmosó koncentrátumot jelent.
      2. Az alakrészmosót csatlakoztatjuk az elektromos és a levegő hálózathoz, a kívánt hőfokra melegítjük az alkatrészmosó mosófolyadékot és már kezdődhet is az olajos- zsíros, koszos alkatrész tisztítás.
      3. A nap végén eltávolítjuk és megtisztítjuk a szűrőket, szükség esetén a hátsó leengedő szelepen leengedjük az elhasznált mosófolyadékot.

 

A Pentasol Hungary Kft. a hazai ipari tisztítás és karbantartás elkötelezett partnere immár 20 éve, és a magas minőséget képviselő Geicos alaktrészmosóinak kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Pentasol Parts Cleaning divízió teljes körű szolgáltatást kínál mindazon vállalkozásoknak, akik elkötelezettek a minőségi és környezetkímélő alkatrész tisztítás mellett.

Kérjen egyszerűen és gyorsan ajánlatkérést bármely alkatrészmosó berendezés vonatkozásában.