Felújítás, újrafestés, festékrétegek eltávolítása hatékonyan Masterchem Paint Removerrel.

 

Ez a zselé állagú festékeltávolító a sikerét annak köszönheti, hogy biztonsági adatlapja alapján, összetevőinek köszönhetően, nem tartalmaz káros és rákeltő anyagot, így az ipar minden szegmensében engedélyezik használatát, emellett pedig ugyanolyan hatékony, mint a káros anyagot tartalmazó festékeltávolítók.

A festékeltávolító rövid behatási idővel távolít el mindenféle festéket (szintetikus, nitro, poliuretán, epoxi, akril, stb.) bármilyen felületről, legyen az fa, vas, cement, fal, műanyag, vagy üvegszál. Használatra kész, speciális tixotropikus (kocsonyás) összetételének köszönhetően egyszerűen alkalmazható függőleges felületeken is. Nem tartalmaz metilén-kloridot, nincs maró hatása, ezért biztonságosabb a felhasználók és a környezet számára, mint a hagyományos festékeltávolítók.

A festékeltávolító használata:

A festékeltávolító felhordása ecsettel történik. A felhordás után hagyjunk megfelelő behatási időt, ami az eltávolítandó anyagtól és festékrétegektől függően 5-10 perc. Gyanták és porfestékek esetén a behatási idő elérheti a 10-15 percet is! Az eltávolítandó anyag ezen idő letelte után elválik a hordozó felülettől, amit ezután spaklival, vagy magasnyomású vízzel el tudunk távolítani.

Nézze meg tesztvideóinkat, ismerje meg a festékeltávolító termék hatékonyságát és helyes alkalmazását.

 

Festékrétegek eltávolítása gépjárműről:

Festékrétegek és alapozó réteg eltávolítása:

Égetett festékréteg eltávolítása:

 

 

Ha pedig további fém felületkezelő anyagra lenne szüksége, itt megtalálja:

  • Masterchem PD500 termékünk használatakor a fémfelület -egy közbenső rétegnek köszönhetően- aktív állapotba kerül, ami nagyban elősegíti a különböző festékrétegek megtapadását a felületen.
  • Masterchem PD800 vas-foszfátozó termékünket elsősorban acélfelületek előkészítéséhez ajánljuk. Használata során a létrejött foszfátréteg kitűnő tapadást biztosít minden szerves bevonat számára.
  • Masterchem Rust Converter rozsdaátalakító, kémiai alapozó termékünk a felhordás után rövid idővel egy kemény, ám rugalmas fekete polimer réteget képez, ami ellenáll a hőtágulás következtében fellépő alakváltozásoknak is. Termékbemutató videó

 

Vegyszermentes felülettisztítási megoldást keres?

  1. UHP azaz ultra magasnyomású tisztítás
  2. Szárazjeges tisztítás