Tűzhely és grilltisztítás

A tűzhelyek belső részére és grillekre ráégett zsíros szennyeződések eltávolítása nem egyszerű folyamat. Ehhez a feladathoz nyújt nagy segítséget zsíroldó koncentrátumunk, a Masterchem Cleaner Plus.

A tűzhely és grilltisztító koncentrátum használható az élelmiszeripar, közétkeztetés, sütőipar, cukrászat, pecsenyesütödék területén, ahol a ráégett hús, növényolaj, tej maradványokat, valamint gép- és motorjavító műhelyek, kazánházak különböző területein, ahol kenőolaj, korom, stb. ráégett szennyeződéseit kell eltávolítani. Az oldat javasolt alkalmazási koncentrációja a ráégett, elszenesedett zsíros szennyeződéstől függően: 10-100% között. Javasolt oldathőmérséklet 20-90°C, behatási idő 4-0,1 óra.

A koncentrátum, vagy a belőle készített hígított oldat felhasználható kézi és gépi tisztításra. A koncentrátumot a kívánt töménységűre kell hígítani, majd keveréssel homogenizálni kell. Az oldatot a tisztítandó tárgy felületére kell juttatni (bemerítéssel, szórással, áramoltatással) és a hatásidő leteltéig rajta hagyni a felületen. Majd a felületet vízzel öblítse le és a fellazult szennyeződést vízsugárral vagy mechanikai ráhatással távolítsa el.

Alkalmazását nem javasoljuk olyan munkadarabok tisztítására, melyek anyagát az erősen lúgos oldat megtámadja. (pld. alumínium, horgany és ötvözeteik, bronz, stb.)

 

Részletesebb információkért olvassa el a termék adatlapjait: https://masterchem.hu/termek/masterchem-cleaner-plus/

 

Ipari zsíroldó termékeink teljes listája

Ipari tisztítási szolgáltatásaink teljes listája

Alkatrész és szerszámmosó berendezések: Zsíros- olajos alkatrészek és szerszámok tisztítása