Környezetbarát szivárgáskereső spray – MASTER LEAK DETECTOR

Listaár: 3 353 Ft +ÁFA/Db.

KÖRNYEZETBARÁT SZIVÁRGÁSKERESŐ AEROSZOL

Csomagolási egység: 1db/500ml

  Környezetbarát
  Biológiailag lebontható
  Nem tartalmaz CFC-t

 

Cikkszám: 5999884716556

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A MASTER LEAK DETECTOR szivárgás-kereső spray környezetbarát, biológiailag lebontható felületaktív komponenseket tartalmaz. Arra lett kifejlesztve, hogy egyszerűen és biztonságosan megmutassa a tömítetlenséget a fűtő berendezések üzembe helyezésénél, nyomástartó edényeknél, bojlereknél, karimás és menetes csőkötéseknél, gázpalackoknál, szelepeknél, gáz- és préslégvezetékeknél. Kiválóan alkalmazható hajszálrepedések keresésénél. Alkalmazható acél, rozsdamentes acél, poliamid, polietilén csöveknél, illetve minden gázfajta esetén, még alacsony nyomáson is. Korróziógátló adalékot tartalmaz. Nem tartalmaz oldószereket, klórozott, vagy fluorozott szén hidrogéneket. A legkisebb hajszálrepedést is jól látható buborék-képződés jelzi.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Használat előtt legalább fél percen keresztül, illetve használat közben is alkalmanként újra fel kell rázni a készítményt, ezzel biztosítva homogenitását. A MASTER LEAK DETECTOR aeroszolt kb. 20 cm-ről permetezze a szivárgás vélt helyére. A szivárgás helyén buborék képződik.

 

FIGYELMEZTETÉSEK

A készülékben túlnyomás uralkodik! Legfeljebb 50°C hőmérsékletű helyen tárolható! A palackot felnyitni, ütögetni, megszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotában is tilos! Kerüljük el a belélegzését, vagy szembe jutását! Tilos nyílt lángra vagy bármely izzó anyagra permetezni! Tűzforrástól távol tartandó és használata közben tilos a dohányzás! Gyermekek kezébe nem kerülhet! Ipari felhasználásra. Csak jól szellőztetett helyen használható! A gyártó, forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatért!
FOKOZOTTAN TŰZVESZÉLYES!

 

KISZERELÉS

500 ml
12 db / karton

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE