Inox felületvédő spray – MASTER INOX +

Listaár: 3 244 Ft +ÁFA/Db.

 

INOX SPRAY

Csomagolási egység: 1db/400ml

  Rozsdamentes acél permet
  Egyenletes bevonatot képez
  Felülfesthető
  Védi a felületet

 

Cikkszám: 5999884716549

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A MASTER INOX+ rozsdamentes acél permet, mely ideális acélforrasztás elfedésére, tartályok, rácsok festésére, javítására. Filmet képez, amely helyreállít és megóv minden rozsdamentes acél felületet. Felülfesthető vagy megtartható végső védőrétegként. Gyorsan szárad és ellenáll a karcolásnak, csiszolásnak.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A kezelendő részeket tisztítsa meg és zsírtalanítsa. Használat előtt legalább egy percen keresztül, illetve használat közben is alkalmanként újra fel kell rázni az inox spray-t, ezzel biztosítva a homogenitását. Permetezze a felületre 25 centiméterről. Használat után fordítsa meg a tartályt és néhány másodpercig permetezze a terméket, hogy elkerülje a szelep eldugulását.

 

FIGYELMEZTETÉSEK

A készülékben túlnyomás uralkodik! Legfeljebb 50°C hőmérsékletű helyen tárolható! A palackot felnyitni, ütögetni, megszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotában is tilos! Kerüljük el a belélegzését, vagy szembe jutását! Tilos nyílt lángra vagy bármely izzó anyagra permetezni! Tűzforrástól távol tartandó és használata közben tilos a dohányzás! Gyermekek kezébe nem kerülhet! Ipari felhasználásra. Csak jól szellőztetett helyen használható! A gyártó, forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatért!
FOKOZOTTAN TŰZVESZÉLYES!

 

KISZERELÉS

400 ml
12 db / karton

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE