MASTER P100

Listaár: 3 244 Ft +ÁFA/Db.

 

PENETRÁLÓ ANYAG

Csomagolási egység: 1db/400ml

  Vízzel mosható
  Rövid behatási idő

 

Elfogyott

Cikkszám: 5999884716600
TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A MASTER P100 penetráló anyag, segít megkeresni a felületen a hegesztés során képződött repedéseket. Alacsony felületi feszültsége révén behatol a hegesztés mikrorepedéseibe, melyek az aeroszol használatával előhívhatóak. A felületről vízzel lemosható.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Használat előtt tisztítsa meg a felületet a Master Solve 300 nevű aeroszollal. A zsírtalanítást követően fújjuk be a területet MASTER P100 penetráló aeroszollal. Az aeroszol jól látható, vörös élénk színnel rendelkezik, beszivárog a repedésekbe is. Ezt követően 10-20 percet (felülettől függően akár 70 percet is igénybe vehet a beszivárgás) várakozzunk, majd töröljük át nedves ronggyal, ügyelve arra, hogy a repedésekbe benne maradjon a penetráló anyag, azonban fontos, hogy a felületről nyomtalanul eltűnjön.

 

FIGYELMEZTETÉSEK

A készülékben túlnyomás uralkodik! Legfeljebb 50°C hőmérsékletű helyen tárolható! A palackot felnyitni, ütögetni, megszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotában is tilos! Kerüljük el a belélegzését, vagy szembe jutását! Tilos nyílt lángra vagy bármely izzó anyagra permetezni! Tűzforrástól távol tartandó és használata közben tilos a dohányzás! Gyermekek kezébe nem kerülhet! Ipari felhasználásra. Csak jól szellőztetett helyen használható! A gyártó, forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatért!

 

KISZERELÉS

400 ml
12 db / karton

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE