Ékszíj csúszásgátló spray – MASTER TACKY BELT

Listaár: 4 221 Ft +ÁFA/Db.

 

ÉKSZÍJ CSÚSZÁSGÁTLÓ AEROSZOL

Csomagolási egység: 1db/500ml

  Hosszan tartó hatás
  Kiváló tapadást biztosít
  Víztaszító

 

Cikkszám: 5999884716716

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A MASTER TACKY BELT csúszásgátlót a korszerű szíjhajtások magas igényeinek megfelelően fejlesztettük ki. Használható mindenfajta – lapos, kerek vagy trapéz keresztmetszetű, bőrből, gumiból vagy textíliából készült – szíjakhoz. Ha a terméket a szíj teljes belső felületén használják, növeli a húzóképességet, kiküszöböli a csúszást és a csúszás miatti zajt. Rendszeres használata védi a szíjat az elöregedéstől, és megőrzi rugalmasságát. Víztaszító hatása révén gátolja a szíjak nedvességfelvételét. Nem sérti a kezelt felületet, nem hagy foltot, taszítja a szennyeződéseket, és megelőzi a filmképződést. Alkalmazása különösen hatékony sűrűn induló és megálló üzemmódnál, valamint csoportos szíjhajtásoknál.

 

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

– Ipari hajtóművek- Építő és útépítő gépek – Bányagépek – Megmunkáló gépek – Mezőgazdasági gépek – Szállító- és rakodógépek – Malmok – Ventilátorok és kompresszorok – Klímaberendezések – Papír- és textilipari gépek – Centrifugák, mosógépek – Járművek

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A MASTER TACKY BELT felhordása a jobb eloszlás érdekében menet közben, az ékszíj tárcsára való ráfutás előtti helyen, a szíj belső felfekvő felületére ajánlott. Kb. 10 perc száradás után a termék teljes mértékben kifejti hatását, és a szíj védetté válik. Az igénybevételtől függően meghatározott üzemidőnként a szíj beszórását meg kell ismételni.

 

TÁROLÁS

A MASTER TACKY BELT spray hűvös, jól szellőző, közvetlen napsugárzástól és hőforrástól védett helyen tartandó, 50°C alatti hőmérsékleten.

 

KISZERELÉS

500 ml 12 db / karton

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE