MASTER R200

Listaár: 3 244 Ft +ÁFA/Db.

 

ELŐHÍVÓ AEROSZOL

Csomagolási egység: 1db/400ml

  Gyorsan szárad
  Rövid behatási idő

 

Elfogyott

Cikkszám: 5999884716624
TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A MASTER R200 egy fehér színű előhívó aeroszol, melynek segítségével láthatóvá válnak a repedési hibák a felületen. Gyorsan szárad, fehér púderszerű port hagyva maga után, amely kontrasztban a vörös MASTER P100-zal feltárja a hegesztési repedéseket.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Használat előtt tisztítsa meg a felületet a MASTER SOLVE 300 nevű aeroszollal. Ezután fújja a kívánt helyre a MASTER P100 repedésvizsgáló aeroszolt, majd várjon 10-70 percet. Távolítsa el a felesleges penetráló szert a felületről vízzel, vagy oldószerrel majd, használja a MASTER R200–at, ügyelve arra, hogy a repedésekből ne mosódjon ki. Fújja a felületre kb. 20 cm távolságból, majd várjon nagyjából 10 percet és megmutatkoznak a hibák.

 

FIGYELMEZTETÉSEK

A készülékben túlnyomás uralkodik! Legfeljebb 50°C hőmérsékletű helyen tárolható! A palackot felnyitni, ütögetni, megszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotában is tilos! Kerüljük el a belélegzését, vagy szembe jutását! Tilos nyílt lángra vagy bármely izzó anyagra permetezni! Tűzforrástól távol tartandó és használata közben tilos a dohányzás! Gyermekek kezébe nem kerülhet! Ipari felhasználásra. Csak jól szellőztetett helyen használható! A gyártó, forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatért!

 

KISZERELÉS

400 ml
12 db / karton

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE