Galvanizáló spray – MASTER ZINC

Listaár: 4 493 Ft +ÁFA/Db.

A kedvezményes ár bejelentkezés után lesz látható!

AEROSZOL HIDEG GALVANIZÁLÁSHOZ

Csomagolási egység: 1db/400ml

  Gyorsan szárad
  Mikrofilmet képez
  Felülfesthető
  Véd a korrózió ellen

 

Cikkszám: 5999884716723

 

TERMÉK ADATLAP LETÖLTÉSE
BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE

 

TULAJDONSÁGOK

A MASTER ZINC felhasználható bármilyen fém hideg galvanizálásakor (ipari
berendezések, tartályok, csövek, kerítések). A MASTER ZINC lehetővé teszi az elektrolízis nélküli galvanizálást. Retusálószerként felhasználható a galvanizáló iparban. Egyszerű használat, a levegőn megszáradva mikrofilmet képez, amely festhető, de végleges védőrétegként is használható. A MASTER ZINC ugyanakkor jól véd a rozsda és a környezeti behatások ellen.

 

HASZNÁLATI ÚTASÍTÁS

Használat előtt legalább egy percen keresztül, illetve használat közben is alkalmanként újra fel kell rázni a készítményt, ezzel biztosítva homogenitását. Permetezze a MASTER ZINC-et a felületre 25 cm távolságból. Használat után fordítsa meg az aeroszolt és permetezze a terméket néhány másodpercig, hogy megelőzze a szelep eldugulását.

 

FIGYELMEZTETÉSEK

A készülékben túlnyomás uralkodik! Legfeljebb 50°C hőmérsékletű helyen tárolható! A palackot felnyitni, ütögetni, megszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotában is tilos! Kerüljük el a belélegzését, vagy szembe jutását! Tilos nyílt lángra vagy bármely izzó anyagra permetezni! Tűzforrástól távol tartandó és használata közben tilos a dohányzás! Gyermekek kezébe nem kerülhet! Ipari felhasználásra. Csak jól szellőztetett helyen használható! A gyártó, forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatért!
FOKOZOTTAN TŰZVESZÉLYES!

 

KISZERELÉS

400 ml
12 db / karton

 

BIZTONSÁGI ADATLAP LETŐLTÉSE